Villanyszerelés kicsiben és nagyban - ha felújít, építkezik vagy regisztrált villanyszerelőt keres

Gyakori kérdések

» Vállal a villanyszerelobacsi.hu vidéki kiszállást?

Cégünk első sorban Budapesten és pest megyei településeken végez villanyszerelői munkákat. Az esetleges szabad kapacitás függvényében további egyeztetés után vidéki kiszállás is lehetséges. Bővebb információért írjon az  info@villanyszerelobacsi.hu email címre.

» Nem tudom pontosan, hol a hiba az elektromos rendszeremben. Mit tegyek?

A villanyszerelő szakember megérkezéséig ne nyúljon bele a rendszerbe, ne kezdjen házi javításba, tesztelgetésbe. A villanyszerelobacsi.hu csapata felméri a rendszert és feltárja a hiba okát, majd a javasolt megoldásra árajánlatot is ad.

» Hogyan kérhetek ajánlatot?

Ajánlatot e-mailben az info@villanyszerelobacsi.hu email címen vagy az Ajánlatkérés linkre kattintva kérhet. Kérem szíveskedjen megadni a munka mibenlétét, helyszínét, várható időpontját és egyéb igényeit, kéréseit.

» Hogyan adhatok le megrendelést?

Megrendelését az árajánlat kézhezvétele után az info@villanyszerelobacsi.hu email címen adhatja le. Az árajánlat 1 hétig vagy visszavonásig érvényes.

» Milyen garanciát vállal a villanyszerelobacsi.hu az általa elvégzett munkára?

A munka elvégeztével csapatunk minden esetben személyesen adja át a munkaterületet a Megrendelőnek. A szerelésből adódó bárminemű esetleges meghibásodást cégünk térítésmentesen javítja.

» Az anyagköltség benne van az árajánlatban?

Az árajánlatban mindig jól megkülönböztethetően szerepel az anyagköltség és a munkadíj. A kiajánlott árakra minden esetben garanciát vállalunk, azaz nincsenek rejtett költségek vagy „előre nem látott” áremelés.

Kapcsolat

Üzemeltető:
Nagykáldi Kft.

Székhely: 
1151 Budapest

Adószám: 
23879865-2-42 

Telefon:
+36/30-555-2233

E-mail:
info@villanyszerelobacsi.hu.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 
8.00 - 16.00

Megosztás